Abonnementen

Fitness voor particulieren, bedrijven, verenigingen, stichting Leergeld & Rechtop Deventer.

De eenmalige inschrijfkosten zijn € 15,00.

The Gym Deventer overstapservice:

Wilt u overstappen naar The Gym Deventer, dan is er een mogelijkheid om gebruik te maken van onze overstapservice. Wat houdt de overstapservice in, wanneer u kunt aantonen dat u uw abonnement bij een andere studio heeft opgezegd, dan hoeft u de eerste maand van uw lidmaatschap bij The Gym Deventer niet te betalen.

Bij The Gym Deventer hebben wij maand-, halfjaar-, jaar en dalurenabonnementen.

Als wij een speciale actie hebben, wordt er bij de voorwaarden altijd vermeld om welk soort abonnement het gaat. Dit om misverstanden te voorkomen.

De abonnementen worden maandelijks geïncasseerd of als u contant betaald ontvangt u een factuur via de mail.

Dal-Uren abonnement
€19,95
Onbeperkt trainen
Jaar contract
 
Voorwaarden:
Maandag t/m vrijdag trainen tussen 09:00 & 17:00. Zaterdag & zondag tussen 10:00 & 14:00.
Niet in combinaties met andere acties.
Kwartaal abonnement
€82,50 Per kwartaal
Onbeperkt trainen
Betaling per maand €27,50
Looptijd 3 maanden
Per kwartaal opzegbaar
 
 
Maand abonnement
€30,00 Per maand
Onbeperkt trainen
Betaling per maand
Looptijd 1 maand
maandelijks opzegbaar
 
 

The Gym Deventer is een sportstudio voor fitnesstraining, voor de beginnende sporter, maar ook voor de gevorderde sporter. Onze personal trainers/begeleiders helpen u hierbij graag op weg. Wij willen mensen helpen om op een verantwoorde manier te gaan trainen.

De basisbegeleiding is bij The Gym Deventer altijd gratis. Wilt u nadien verder trainen onder begeleiding van een personal trainer, kunt u hiervoor een afspraak maken met de betreffende trainer.

Graag nodigen wij u uit om een keer langs te komen bij The Gym Deventer voor meer informatie of voor een proeftraining. Voor en/of na de training kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee (die overigens altijd gratis is bij The Gym Deventer) napraten met één van de medewerkers van The Gym Deventer of met onze andere leden.

Bij The Gym Deventer accepteren wij de bonnen van Stichting Leergeld Deventer en van Rechtop Deventer.

De eenmalige inschrijfkosten zijn € 15,00.

Stichting Leergeld Deventer

Stichting Leergeld Deventer, voor kinderen vanaf 15 jaar, dan kunnen ze beginnen met trainen bij The Gym Deventer.

Tegen inlevering van de bon van Stichting Leergeld Deventer, kan uw zoon/dochter zonder bijbetaling van maandag tot en met vrijdag trainen tussen 9.00 uur en 17.00 uur. In het weekend kan uw zoon/dochter op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 14.00 uur trainen.

Tegen inlevering van de bon van Stichting Leergeld Deventer, met bijbetaling van € 4.95 per maand kan uw zoon/dochter vrij trainen, van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 22.00 uur. In het weekend op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Rechtop Deventer:

Tegen inlevering van de Rechtop bon, zonder bijbetaling. kunt u van maandag tot en met vrijdag trainen tussen 9.00 uur en 17.00 uur. In het weekend kunt u op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 14.00 uur trainen.

Tegen inlevering van de Rechtop bon, met bijbetaling van € 9,95 per maand kunt u vrij trainen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 22.00 uur. In het weekend op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 14.00 uur.